Tinkrar och nordsvenskar

Det har blivit min nya favoritmodell! Först gillade jag inte nordsvenskarna men nu är jag helt kär! Och den vita och svarta tinkern vill jag ha i mitt stall + palominon. Varje gång jag ser någon rida runt på någon av dem blir jag som förtrollad, de är så fina, Och den vita tinkern är en riktig prinsessa! Har länge letat efter en häst som passar med namnet Northprincess och det är helt klart den vita! Den svarta har jag haft lite olika åsikter om, men såg den igår och bestämde mig att den också ska komma till Goldknightfamiljen någon dag!
 Det är ju bara dethär med Dinodalen, om Tinkrarna hade klarat kylan hade jag köpt dem direkt, så det får bli om det kommer täcken!
Min nya favoritmodell :D

Man blir så trött..

Skulle spendera kvällen med att levla åt tuva och sen kolla på en film, men efter att ha fått fatal tre gånger med ca 5 min mellanrum ger jag upp och spenderar resten av kvällen i sängen med film, en skål chips och en filt! 
 
Mitt första inlägg utan bild, ojojoj! någon gång måste ju bli den första!

Jag måste...

Åh! De är så fina! Jag blir så kär, kanske köper båda två! HAHA
 
Jag har ridit runt mycket idag och letat efter bytessaker till Nanook och Sedna. Jag tycker att det är ett bra sätt för oss spelare att utforska dalen på! Och roligare än det där man gör hos Nic! Iallafall så ser jag spelare springa runt kors och tvärs i jakt på saker att byta med! Känns väldigt trevligt att stöta på någon mitt ute i ingenstans. Man känner sig inte så ensam!
 
Sen så skulle jag verkligen vilja ha täcken till hästar, som man kan sätta på dem så de inte fryser i Dinodalen, för nu tar det lite emot att köpa en ickedinotålig häst. (Det är tillochmed något jag drömt om xD) Det hade varit så bra om de gjort det! Nu har jag hört lite rykten om att de planerar täcken och det hoppas jag verkligen att de gör! Det skulle ju ändå göra Nordisarna och Fjordingarna speciella eftersom de inte behöver täcken!

ssogoldknight.blogg.se

En blogg om onlinespelet Star Stable

RSS 2.0