Möte.

Nu har jag varit lite seg, men så är det ibland!
 

Idag stötte damen på kossor. Det var underliga djur tyckte fröken Northrebel. Hon stegrade och frustade, vägrade att gå framåt när hon såg dem, vände sig om och sparkade bakut i protest mot mina skänklar. Men tillslut gick hon framåt, väldigt misstänksamt.
Läskiga djur!
Hon försökte snabbt att springa förbi korna, som bara lyfte på sina tunga huvuden och kollade sömnigt på hästen som fjantade sig. Tillslut lyckades jag få Rebel att stå stilla och kolla på dem, ca 10 m ifrån, sen tyckte jag att hon hade varit tillräkligt duktig och vi gick vidare!
Fåren var lite mer intressanta, hon kollade om de gick att putta på med hoven, då gick de undan.
 
 
 

HTML

jag hatar att trixa med HTML-koder och jag är jättedålig på det. Men jag bytte tema nu och gick in bland koderna för att fixa till lite saker, ja. egentligen vill jag få min profilbild som nu är till vänster <-- att bli större, nu ser den jätteful ut, men jag har ingen aning om hur jag gör det, sen skulle jag egentligen vilja ha en annan bakrunsbild, ska sätta mig ner någon gång, har rättat till lite småfel i headern och ja.. Det blir nog bra, tillslut.

Jack Goldspur behöver hjälp!

Denna mannen.. Han är speciell, i dagens uppdrag fick vi leta upp hans dator som han hade förlagt på ett sånt där bra ställe! Det var bara ett uppdrag, vilket var lite tråkigt, men jag tror att det kommer komma något stort snart.. Så jag klagar inte!
När uppdraget var slut fick man ett par tuffa brillor, jag använder aldrig sånt, men de hamnade i garderoben!
Det kom tvåä olika utrustningset också! Och det här tränset blev jag kär i! Otroligt fint, sadeln var också väldigt fin, kunde inte få någon bild eftersom folk var i vägen. 

ssogoldknight.blogg.se

En blogg om onlinespelet Star Stable

RSS 2.0