Northblaze

Namn: Northblaze
Född: 1997
Ras: Tinker
Kön: Sto 
MKH: 145 cm

Ett sto som tycker om att springa över Everwindfälten så att det skakar i jorden, hon är väldigt matglad och tycker inte att det är jätteroligt att hoppa. Det är mycket roligare att bara springa över hindrena, för måste man verkligen lyfta benen sååå högt? Hon tycker att Northchief är den bästa hästen som finns, han håller inte med och jagar bort henne.
 
 

Northchief

Namn: Northchief
Född: 1999
Ras: Tinker
Kön: Valack
MKH: 150 cm
 

 En lite seg kille som egentligen trivs bäst med att käka gräs, men när det kommer till hoppning blir han ett riktigt lejon, han hoppar högt över hindrena och alltid med öronen framåt. Är väldigt snäll mot människor och älskar att stå och mysa, väldigt matglad. När det kommer till andra hästar håller han sig helst för sigsjälv. Tycker att det här med att gå på tygeln är överskattat så man får jobba mycket med att få till det.
 
 
 

Northpeak

 
Namn: Northpeak
Född: 2003
Ras: Arabiskt Fullblod
Kön: Sto
MKH: 149 cm

Ett snyggt sto som är väldigt flockbunden, hon står oftast i mitten när hästarna är ute i hagen och vill absolut inte lämnas själv, varken i stallet eller i hagen. Hon blir krånglig när det kommer till att ridas ut själv. Hon älskar att hoppa, men eftersom hon är så orolig när hon är själv har hon bara startat en clear round, där hon vägrade ut sig, eftersom hon koncentrerade sig på sina kompisar i stallet. Kan gå långt om hon kommer över sitt behov av att alltid ha någon med sig
 

ssogoldknight.blogg.se

En blogg om onlinespelet Star Stable

RSS 2.0